Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Van gabber tot nette jongen - deel 2

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Na de eerste ontmoeting met Marco was me leven veranderd,
ik liep in kleren schoenen en jas die hij me gaf.
Op een dag liep ik door het huis en Marco riep me Wouter, pak je parka jack en hang die over de stoel heen.
Ja Marco zei ik en ik deed het. hij kwam achter me staan en, deed me broek uit en legde me pik in de capuchon van me parka jack. op dat moment ging de bel Marco liep weg,
en kwam terug met zijn neef Jochem. Zo Jochem zei die, dit is Wouter en je mag alles met hem doen. Goed zei Jochem, maar eest doe jij je kleren uit en doet de zelfde kleren, aan als Wouter. Toen die terug kwam ging die achter me, staan en deed me armen naar achteren en deed me handboeien, om en ging me toen lekker neuken. Terwijl Marco toe keek zei Jochem jij bent van af vandaag me broer Wouter ik, knikte en Marco ging achter Jochem staan en neukte Jochem, Toen ze samen klaar waren gekomen. Zei Marco Jochem ik heb,voor de kwam je moeder gebeld je mag hier blijven wonen en samen met je tweeling broer Wouter. Ja Marco.

Na een dag hoorde ik Marco zeggen tegen, Jochem je mag je broer neuken en hij jou pijpen zo lang je maar wilt. En weg was Marco, Jochem kwam naar me toe en zei Wouter doe je broek maar uit en trek je parka jack aan en je armen op je rug. Ik deed het en hij begon me te,
neuken oh broer van me ik ben verliefd op je ik wil je zo vaak neuken en pijpen, lekker ding jij bent an mij en hij neukte me zo lekker en ik moest hem pijpen oh ik, kom klaar Wouter ik spuit je in je mond, de dan zei ik, en hij kwam klaar in me mond ik slikte alles door.

Na een tijdje kwam Marco binnen, zo jullie mogen alle bij weg hij keek me aan en zei jij gaat met Jochem mee je heb nu andere ouders en je woonde voortaan bij Jochem als zijn tweeling broer. We liepen we en bij zijn ouders aan, gekomen moesten we onze jassen uit doen en gaan zitten op een stoel, we werden meteen door zijn vader gemillimeterd en moesten daar na hem pijpen. Na dat die was klaar gekomen, hebben Jochem en ik een relatie met elkaar zonder, dat onze ouders er van af weten. We hebben nu alle bij een, bowlcut laarzen en een parka jack en af en toen pijpt ik af Jochem onze vader af Marco.