Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Verkracht Als Logee - 6

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
Extreem

Aangekleed zoals hij zei aten we snel wat met zijn 3en en gingen we de stad in voor wat kleren. Hij gaf ons beide 100 euro voor een setje lingerie en zei dat we die aan moesten hebben als we terugkwamen. In de stad vonden we allebei al snel een mooi setje, ik had een rood setje die bestond uit een mooi stringetje en een push-up bh. Mijn vriendin had een zwarte met hotpants en een mooie bh. We gingen een andere winkel in en kleedde ons om in de hokjes en trokken de lingerie aan onder onze jurkjes.

We liepen weer terug naar haar huis en daar aangekomen stond haar vader op ons te wachten in de keuken. Hij zei dat we er heerlijk uitzagen en we zagen zijn stijve in zijn broek aftekenen. We liepen naar hem toe en hij beviel ons om op onze knieen te gaan zitten. Dit deden we en hij haaldde zijn lul uit zijn broek.

We begonnen met zijn eikel te tongen en hem geil aan te kijken. Hij genoot zichtbaar en mijn vriendin nam hem in haar mond. Ik hielp haar door zijn ballen te masseren en mee te trekken. Al snel kreeg ik hem in mijn mond en begon hij te stooten. Zijn dochter likte rondom zijn ballen en ook zijn ballen zelf. Hij zei dat we met onze gezichten tegen over elkaar moesten gaan zitten en vrij dichtbij. Hij stopt zijn lul tussen ons in en neukte ons tussen onze mondjes. Ondertussen likte we zijn stam daar bij af.

Hij trok ons omhoog en deed onze jurkjes uit. Hij deed een stapje achteruit en bekeek ons in onze setjes. Hij zei dat zijn 200 euro erg goed besteed waren en dat we echte hoertjes waren. Hij tilde ons op het aanrecht en deed zijn dochter haar broekje uit. Hij begon haar kutje te likken en speeldde met haar klitje. Ik zat er naast en speelde met haar borsten. Het duurde niet lang of ze kwam klaar. Hij schoof een stukje op en deed mijn stringetje iets op zij. Hij begon me te likken en al snel kwam zijn dochter helpen en werd ik door hun beide gebeft. Ook gingen er een paar vingers in en ik kwam luidkeels klaar.

Hij legde een been van mij in zijn nek en dirigeerde zijn stijve voor mijn kutje. Ik voelde zijn grote lul in mijn kutje gaan en hij begon te neuken. Na een minuut deed hij hetzelfde bij zijn dochter en begon haar ook hard te neuken en kneep in haar tieten. Ik moest op mijn knieen op het aanrecht gaan zitten en hij pakte mijn hoofd. Af en toe trok hij zijn lul terug uit haar kutje en neukte hij mij dan in mijn mondje. Het duurde niet lang of hij zei dat hij ging komen. Ik moest toen hij bijna kwam zijn lul aftrekken en hij spoot over haar kutje heen. Hij zei dat ik het helemaal netjes eraf moest likken en met haar moest zoenen. Dit deden we en slikte zijn sperma door.

Ik moest met mijn rug naar hem toe gaan staan en hij tilde mijn been op en drukte zijn lul weer achterlangs in mijn kutje. Hij hield mijn borsten stevig beet en kneep er pijnlijk hard in. Het duurde niet lang of ik naderde mijn orgasme en kwam heerlijk klaar.

Hij liet me uitrusten en zijn dochter gleed van het aanrecht af. Ook zij werd in dezelfde positie geneukt en genoot hard. Ik moest op de grond gaan zitten voor haar kutje en moest haar beffen terwijl hij haar neukte. Ik deed dit en ze genoten allebei. Het duurde niet lang of hij spoot haar kutje vol en ik moest alles wat eruit druipte opvangen met mijn tong. Ook zij kwam schokkend klaar.

Daarna moesten we naast elkaar over het aanrecht heen bukken. Hij zei dat we 2 heerlijke sletjes waren en we kregen omstebeurt een paar klappen op onze billen. Hij kwam achter me staan en pakte me bij mijn keel. Hij drukte zijn lul tegen mijn sterretje en stootte hem er in een keer in. Hij begon me hard te neuken terwijl hij af en toe mijn keel dicht kneep en aan mijn haren trok. Af en toe sloeg hij zijn dochter op haar billen en vingerde hij haar. Na tien minuten mijn kontje te hebben geneukt spoot hij hem vol.

Ik moest mee naar boven en werd op bed gelegd. Hij pakte een dildo en drukte die in mijn kontje. Hij legde me op mijn rug en bond me vast. Hij pakte een vibo en zette hem aan en drukte hem in mijn kutje. Hij deed 2 knijpers op mijn tepels en verliet de kamer en ging douchen met zijn dochter. Ik bleef liggen en kreeg na een kwartier al snel een orgasme. Zo lag ik daar iets meer dan 2 uur en kreeg een orgasme na een orgasme. Na een tijdje had ik het gevoel dat mijn kutje en tepels in brand stonden en begon het aardig pijn te doen.

Hij kwam binnen en haalde de knijpers van mijn tepels af. Hij trok de dildo uit mijn kontje en vibo uit mijn kutje. Mijn kutje was overgevoelig en mijn hele borsten ook. Hij merkte dit en kneep in mijn borsten. Ik kreeg er traanogen van. Hij zag dit en zei dat ik niet moest janken en hij spuugde in mijn gezicht en gaf me een klap. Ook kreeg ik een klap op mijn kutje en hij maakte me los.

Hij zei dat het bad was volgelopen en ik daar in kon gaan liggen. Na een uurtje in bad hebben gelegen was de pijn wat verzacht en ging ik heerlijk slapen.

Ik zie graag weer reacties hier of op mijn mail. Bij genoeg reacties enzo typ ik wat er nog meer is gebeurd en misschien ook wat er gebeurde toen ik nog een keer daar ging logeren.