Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Weekend!

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Stil zuchtend was ik nog maar half aanwezig bij de laatste vergadering van deze werkweek. Nog even volhouden en dan is het weekend en kan ik het werk weer even vergeten. Was het maar altijd weekend…. De vergadering kabbelde voort. Ik had gelukkig geen grote inbreng en zonder dat ik er veel voor hoefde te doen werd de vergadering gesloten en was het tijd om op huis aan te gaan. Het was al donker, dat gaf wel een knus en warm gevoel. Het idee om thuis snel de werkoutfit te vervangen door een warme trui en dikke warme sokken was wel heel aantrekkelijk. Lekker knus samen op de bank, een beetje zappen en niets aan je hoofd. Heerlijk.

In de file op weg naar huis mijmerde ik nog even door over je eerste avond van het weekend. Lekker de hele avond voor mezelf. Ruud heeft nog een etentje en is dus pas laat thuis. Alleen even snel de kinderen eten geven en in bed stoppen en het ontspannen kan beginnen. Ontspannen? Hm, misschien is zinloos zappen niet de enige manier om ontspannen de avond door te komen. Is het niet weer eens tijd om aandacht aan mezelf te besteden? Dat is toch al weer even geleden. Niet dat daar echt een reden voor is, maar het komt er gewoon niet zoveel van. En eigenlijk is dat toch wel heel erg jammer. Ik mag dan inmiddels een veertiger zijn, ik ben wel een heel erg lekkere veertiger. Mijn huid is heerlijk zacht en egaal. Mijn taille kan met de besten wedijveren, mijn kont kun je zo lekker beetpakken en mijn borsten……. Hmmmm, mijn borsten. Wat zijn die eigenlijk goed he. Een mooie hand vol, heerlijk stevig met minitorentjes er op die iedere aanraking direct doorgeven aan alle lekkere plekjes van mijn lichaam. Borsten die je gewoon aan kunnen kijken en vragen om gestreeld te worden. Om te beginnen heeeel erg zacht. Dat is al genoeg om van alles in beweging te zetten. Alleen de gedachte aan mijn borsten geeft me al een warm gevoel van binnen. Een tinteling die naar meer doet verlangen. Schoot die file nou maar eens op. Maar dat kon nog wel even duren.

Het stond muurvast. Er zal wel weer een ongeluk gebeurd zijn. Je probeerde te ontwaren of er iets van een ongeluk zichtbaar was, maar tevergeefs. Zucht, geen andere optie dan wachten dan maar. Het is toch erg he, al deze mensen verlangen naar hun warme huis maar staan zinloos vast in een lange rij auto’s. Zouden ze ook denken aan een lekkere ontspannen avond? Hm, lekkere vent trouwens in de auto hiernaast. Daar zou ik wel een ontspannen avond mee door weten te brengen ;-) Zou hij dat ook zien zitten? Deze stoere vent, met zijn brede borstkas en zijn mooie pak aan weet vast wel raad met een paar naar aanraking verlangende lekkere tieten. Ik probeer de blik van de hunk naast me te vangen en ja hoor hij heeft mij ook gezien. Wat moet je ook anders in de file dan een beetje om je heen kijken. Hij kijkt me even aan en tot mijn verbazing stapt hij uit zijn auto en komt naar die van mij toe. Ik draai mijn raampje open en hoor een vriendelijke stem zeggen: “ volgens mij staan we voorlopig wel vast in deze file. Mag ik bij jou in de auto warm blijven? Mijn benzine is bijna op, dus ik heb de motor van mijn eigen auto maar even uitgezet.” Uiteraard kan ik dit lekkere ding niks weigeren, dus ik nodig hem uit om naast me plaats te nemen. “ Zo, jij stookt het lekker warm in je auto zeg” is het eerste wat hij zegt wanneer hij naast me zit. “ Ik hou van warmte..” is het enige wat ik kan stamelen. “ Voor mij kan het ook niet warm genoeg worden” is zijn haast logische antwoord. We lachen allebei een beetje ongemakkelijk. Waarschijnlijk omdat we allebei hetzelfde denken. Wat voor heerlijk lijf zit er onder die kleren verborgen? Ik heb geen kachel meer nodig als ik me daar heel dicht tegen aan vlei. “ Wat doe je voor werk?” was zijn vraag die me terugwierp naar de werkelijkheid. “ Ik ben consultant” was mijn weinig boeiende antwoord. “ En jij?” vroeg ik, de plichtmatige vragenronde voortzettend. “ Ik ben stripper”.

Als ik wat aan het drinken was geweest had ik me nu heel erg verslikt in mijn drankje. Ik zit gewoon met een ontzettend lekkere vent in de auto die me net heeft verteld dat hij stripper is, schoot het door me heen. Dit kan niet waar zijn. “ Echt?” “Echt waar!” “ Wow, ben je op weg naar je werk of heb je net gewerkt?” Uiteraard zijn zijn werktijden ’s avonds en dan niet om 8 uur of zo, maar veel eerder om een uur of 12 ‘s nachts. Hij was dan ook niet bang dat hij zijn optreden van vanavond niet zou halen. Hij had tijd genoeg. “En heb je de generale repetitie al gehad?” Ik schrok van wat er uit mijn mond kwam. Wat zal hij van me denken? Zo die wil wel een gratis showtje of zoiets? Ik kreeg een grote glimlach als antwoord. “Ik heb geen generale repetities meer nodig. Mijn show heb ik al zo vaak gedaan dat ik altijd gelijk kan optreden, waar of wanneer dan ook….” Bij zijn laatste woorden bracht hij zijn hoofd wat dichter bij mijn hoofd. Ik kreeg een raar gevoel in mijn buik. Wat gebeurt hier?, was alles wat ik kon denken. “Zou je wel eens een show van me willen zien?” Niet te snel ja roepen was het eerste dat bij me opkwam. Niet de gewillige, van de stoel drijvende, hunkerende huisvrouw spelen, maar bedachtzaam en gevat antwoorden. “Misschien vind ik het wel leuk om je show te zien. Vertel maar snel waar en wanneer ik je kan zien, want daar achter begint het alweer te rijden, dus ik denk dat we langzaamaan afscheid moeten nemen”. Onwillekeurig had ik gezien dat de file weer begon te rijden. Ongelooflijk. Had ik nu geluk of pech? “Jammer” zei mijn held, ”dan scheiden hier helaas onze wegen. Ik vond het een korte maar aangename ontmoeting.” Zonder het te vragen gaf hij me een afscheidszoen. Vol op de mond. Ik was te verbouwereerd om anders te reageren dan de kus hartstochtelijk te beantwoorden. De kus duurde niet zo heel lang, maar voelde als een eeuwigheid. En weg was hij. Zonder op of om te kijken stapte hij in zijn eigen auto en vervolgden we beiden ons eigen weg. Zwoele en warme gedachten vulden het vervolg van mijn reis naar huis. En ik weet zijn naam niet eens, bedacht ik nog toen mijn reis er eindelijk op zat.

Thuis aangekomen ging de automatische piloot aan. Kinderen begroeten, oppas betalen, snel omkleden, koken, eten en kinderen naar bed doen. In no time had ik dit programma doorlopen. En toen was het stil. Ik had de avond voor mezelf. En zittend op de bank kwam mijn stripper weer in beeld. Wat een verhaal. Eigenlijk was het een slecht verhaal, want het leidde niet tot harde stomende seks, en daar had ik wel heel veel zin in gekregen door deze ontmoeting. Waarom moest die vent van mij nu ook zo nodig uit eten geen vandaag. Als hij eens wist met wat voor gevoel ik nu hier op de bank zat. Ik voelde het steeds duidelijker opkomen. Er hoefde nog maar iets te gebeuren en ik zou echt goed nat worden. En dan een warme staaf in mijn grot…. Mmmmm, hoe eerder hoe beter. Misschien moest ik maar eens gaan sms-en met mijn vent. Laten weten wat er voor smachtende vrouw op de bank zit te wachten. Kom snel thuis, ik zal je meer dan warm ontvangen... Dat moest toch voldoende duidelijk zijn lijkt me zo. En nu maar wachten? Dat kan natuurlijk niet als je al zoveel zin in seks hebt gekregen. Welke alternatieven had ik. Filmpje, speeltje, mijn eigen handen? Alle drie? He, ik had al een sms terug. De boodschap was geland. Warm en nat ontvangen?... las ik op mijn beeldscherm. Natuurlijk wist hij onmiddellijk dat ik soppend op hem zat te wachten. Wacht niet te lang, of ik poets mezelf wel droog……. Zo dat zal hem leren ’s avonds niet thuis te zijn. En ik was inmiddels al zo ver dat ik inderdaad alvast maar zachtjes over mijn borsten ging wrijven. Ben al begonnen met mijn tieten te strelen….. Langzaam is het lekkerst kreeg ik al snel als antwoord terug. Ik geef je nog een half uur….. Een half uur uitstel is eigenlijk wel geil dacht ik bij mezelf. Een half uur nat blijven is geen probleem. Want nat was ik inmiddels!

Een half uur, net een mooie tijd om mijn seksballetje te gebruiken schoot het opeens door me heen. Ik had hem pas net en nog niet uitgeprobeerd, dus dit was een mooie gelegenheid. Ik spoedde me naar boven en pakte snel mijn gewenste speeltje. Oh wat was ik nat, dat balletje gleed zonder enig probleem mijn grotje in. Apart gevoel wel, zo’n bewegend balletje van binnen. Ik moest maar een beetje bezig blijven in dat half uurtje. Dat kan mooi gevuld worden met kaarsjes aansteken, een lekker drankje inschenken, een muziekje uitzoeken, een achtergrondfilmpje opzetten en nog even voor de spiegel mijn make up bijwerken. Hij heeft verdorie nog maar 5 minuten realiseerde ik me ineens. Als je nu niet komt, kom ik….. zette ik nog even wat extra druk op de ketel. Maar mijn sms was nog niet weg of ik hoorde de sleutel in de voordeur. Snel vleide ik mij op de bank neer. Om hem te pesten liet ik ook en kreuntje horen. Alsof hij te laat was, maar uiteraard was hij dat niet. Waarom sprintte hij eigenlijk niet gelijk de kamer in? Was hij het wel ? Maar ik hoefde niet lang te twijfelen want daar verscheen hij in de deuropening, met ontbloot bovenlijf. Daarom duurde het even dacht ik nog. Hij kwam op me af en zonder tijd te verspelen begonnen we elkaar intens te zoenen. “ He lekker geil wijf” zei hij nog even tussen het zoenen door. “Ik ga je lekker palen in die natte grot van je. “ Hij had mijn tieten al tevoorschijn getoverd. Wat stonden ze toch mooi recht vooruit. En wat waren mijn knoppen hard zeg. Bij iedere lik aan mijn tepel voelde ik een siddering door mijn lichaam gaan. Oh, ik heb lang genoeg gewacht”, zei ik hees. “Neem me nu, hier op de bank” Hij toverde zijn knalharde lat tevoorschijn en trok mijn slip uit. Mijn seksballetje had prima voorwerk gedaan, maar nu was het tijd voor ‘the real thing’. Ik voelde zijn paal naar binnen glijden en wist meteen dat ik dit niet lang zou houden. “Neuk me lekker hard” riep ik terwijl ik zelf mijn klitje bewerkte. Wat een genot was dit toch. Even kwam de ontmoeting met de stripper in me op, waar Ruud niks van wist, en toen kon ik het niet meer houden. Een lange warme golf van genot overspoelde me. Zo lekker was ik in lange tijd niet klaargekomen zeg. En dit eindeloze hoogtepunt was niet het eind van het feest. Er zat nog steeds een strak gespannen paal in mijn grot, en die ging heerlijk door met pompen. Oh wat was dit goed zeg. ” Kom maar lekker schatje” moedigde ik hem aan. “Ik wil je voelen spuiten”. Hier kon hij natuurlijk geen weerstand aan bieden en al snel voelde ik dat hij diep in me klaar kwam. Langzaam kwamen we bij van onze wilde actie. “Dat seksballetje mag je vaker gebruiken”, zei mijn schatje lachend. “ Wat was jij geil zeg”. Ik gaf hem een lieve zoen, maar zei niks. Dat een stripper eigenlijk de aanleiding voor deze wilde vrijpartij was geweest hield ik lekker als mijn eigen geheimpje.