Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Zakenreis - 3 (slot)

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Langzaam bouwt Marc het tempo op en zie ik aan het gezicht van Justin dat hij het steeds lekkerder gaat vinden. De geilheid zie je in zijn ogen en op dat moment draait hij zijn gezicht naar mij om een lekkere tongsessie uit te lokken. Dit lukt hem en terwijl de grote staaf van Marc als een zuiger door een geoliede machine stoot raken onze tongen verstrikt in elkaar. Dit is zo intens dat ik aan Justin niet merk dat Marc uit hem is en zich naar mij verplaatst, totdat ik druk op mn sterretje voel. Langzaam maar zeker probeert Marc nu zijn staaf in mij te drukken en ondanks dat ik hem gisteren gehad heb is de moeite die hij moet doen weer net als gisteren. Zodra hij door de 1e barrière heen is voel ik hem geil millimeter voor millimeter mijn kont vullen tot aan zijn ballen. Toen hij dit punt had bereikt trok hij in 1 haal zijn pik terug tot aan zijn eikel om vervolgens zijn hele staaf weer diep in mijn kont te stoten. Pijn en geilheid smelten samen en ik weet niet hoe ik het heb.

Ook bij mij neemt het tempo van Marc langzaam maar zeker toe en ondertussen gaat Justin verzitten en vult ook zijn pik een gaatje bij mij. Ook Justin pompt aardig door in mijn mond en voor ik het weet word ik van twee kanten op hetzelfde tempo geneukt door twee lekkere gasten. Het voorvocht van Justin proef ik in mijn mond en zorgt ervoor dat ik nog geiler aan het worden ben dan ik al was. Telkens probeer ik zijn pik diep achterin mijn keel te laten verdwijnen, al valt dit niet mee en is kokhalzen soms onvermijdelijk. Maar wat kan mij het boeien, dit is toch een droom! Terwijl het tempo hoog ligt voel ik dat Marc van het ene op het andere moment zijn pik uit mij trekt. Leegheid is het gevoel wat aan de achterkant plaatsmaakt. Ik voel de tintelingen van achter door het hoge tempo en de omvang van Marc zijn pik. Justin gaat zitten en ik moet snel meedraaien om zijn pik in mijn mond te houden. Marc zet zijn pik tegen de mond van Justin, die er gelijk gulzig op gaat zuigen en likken. Het tempo van Marc is hetzelfde als 2 tellen daarvoor bij mij en stoot zijn pik diep in Justin zijn keel.

Het gegrom van Marc vult de kamer en het gekreun van Justin is er niets bij. Marc zijn gegrom lijkt alsmaar sterker te worden en ook zijn neuktempo zie ik in mijn ooghoek toenemen. Ik stop met pijpen en zie aan de ballen van Marc dat hij aan het klaarkomen is en Justin die zijn lippen stijf om de pik van Marc heen heeft. Al het zaad pompt Marc diep in Justin zijn gewillige keel. Hij ziet dat ik gestopt ben met pijpen en voor ik het weet drukt hij zijn pik bij mij naar binnen waar ik de laatste resten zaad proef en uit zijn pik zuig en merk dat zijn pik niks kleiner aan het worden is. Blijkbaar is Marc nog altijd geil als boter en gaat hij op voor de tweede ronde. Hij trekt zijn pik uit mijn mond en loopt al rustig rukkend naar de koelkast om een drankje voor zichzelf te pakken. Ik vind het een mooi moment om zelf maar eens te neuken en duw Justin in hetzelfde standje als zojuist toen hij werd geneukt door Marc.

Zijn billen druk ik uit elkaar en ik zie daar een strak maar wel iets openstaand onbehaard sterretje. Ik druk mijn tong in zijn ster om hem weer een beetje nat en soepel te maken. Ik proef gewoon de pik van Marc terwijl ik Justin rim alsof mijn leven er vanaf hangt. Justin kreunt het uit en vraagt mij te stoppen omdat hij het niet houdt. Ik ga uiteraard rustig door……totdat ik er klaar mee ben en zet mijn pik tegen zijn natte en soepele ster en druk zonder al te veel moeite mijn lul in 1 haal helemaal naar binnen. Ik hoor geen pijnlijke, maar alleen een heel geile kreun voor me en dat is voor mij het teken om Justin zijn kont lekker door te neuken. Ik voel dat hij zijn kontje iets naar achteren drukt zodat ik dieper in hem kan komen en voel dat ik dit echt niet lang kan volhouden en probeer hevig mijn gedachten te verzetten. Onze lichamen voel ik bij elke stoot tegen elkaar aan plakken van het verse zweet. Ook dit helpt niet mee om de gedachten en het gevoel in mijn eikel te temperen.

Ik merk dat Marc klaar is met zijn drankje en nog steeds rustig rukkend en stijfhoofden komt hij weer naar ons en ik voel dat hij met 1 hand mijn billen iets uit elkaar drukt en met zijn lul bij mij naar binnen komt. Dit heb ik nooit meegemaakt en echt een heel bijzonder gevoel, mijn pik in een lekkere gozer zijn kont en een lekkere pik van een mooie oudere kerel in mijn kont. Het is even wennen om het tempo aan te passen zodat we elkaar allemaal tegelijk neuken zonder piemels die uit kontjes floepen. Maar zodra de draai was gevonden neukten we met zijn drieën lekker door! Ik merkte net al dat ik dit niet lang zou volhouden, maar nu met nog een pik in mij voelde ik dat ik echt heel snel zou komen. Na een paar stoten voelde ik mijn ballen borrelen en een ultiem geile siddering ging door mij heen. Ik voelde mijn kringspier spannen om de pik van Marc die rustig doorneukte. Mijn zaad voelde ik tegelijkertijd diep in de darmen van Justin spuiten met een druk erachter die voor mijn gevoel ook extreem was. Tegelijkertijd voelde ik ook nog dat de aars van Justin zich spande om mijn pik en dat hij zonder te rukken een paar hele dikke klodders zaad op de bank schoot.

De enige die rustig door ging was de oudste van het stel en ik voelde hoe hij het tempo nu weer verhoogde omdat hij geen rekening meer hoeft te houden met het tempo van Justin en mij. Met harde en diepe stoten voelde ik zijn geile pik in mij komen en vervolgens weer terugtrekken. Na elke 5 a 6 stoten trok hij zijn hele pik uit mijn kont, “teasde”mijn bilspleet met zijn staat, drukte zijn eikel onderlangs tegen mijn ballen en drukte zonder tederheid zijn pik weer diep in mijn kont. Ik kreunde van dit geile gevoel en merkte dat ook mijn pik weer van iets slap naar stijf ging van dit spel. Ik had mijn pik nog in het kontje van Justin en trok deze heel langzaam hier uit. Justin draaide zich weer om en ging onderuit, duidelijk moe, op de bank hangen en een beetje met zijn half stijve pik spelen. Ik pakte mijn pik en bij elke stoot liet ik mijn pik door mijn eigen hand gaan. Aan het tempo wat Marc aannam merkte ik dat hij elk moment kon komen en ook zijn gegrom deed dit vermoeden bevestigen. Geen 5 tellen later voelde ik zijn pik opzwellen en mijn kont volspuiten met zijn geile jongensvocht. Hij trok zijn pik uit mijn kont en ik voelde zijn zaad voor een gedeelte meekomen en een forse klodder liep uit mijn kont op de parketvloer. Ik wilde nog een keer klaarkomen en voelde dat ik niet veel meer nodig had, ondanks dat dit de 2e keer in vijf minuten was. Dit was voor mij een ongekende situatie, want normaal had ik echt even tijd nodig om weer verder te kunnen. Ik trok stevig aan mijn pik en voelde voor de tweede maal mijn ballen tintelen en schoot vers zaad in het gezicht, haar en over de borst van Justin met een hoop gekreun.

Ik voelde de kracht uit mijn lichaam weglopen en plofte op de bank naast Justin die mij meteen weer op mijn bek pakte om elkaar te tongen. Voor ons lag Marc uitgeteld op een stoel. Dit was duidelijk een sexbeurt die veel van ons heeft gevraagd, maar wat was hij geil! Marc stond op en liep richting de douche waar ik meteen de douche hoorde aanspringen. Justin en ik waren nog wel even met elkaar bezig en waren nog van elkaar aan het genieten toen Marc als gedoucht en gekleed uit de badkamer kwam. Justin schrok hiervan en zei dat hij ook even ging douchen. Marc vroeg of ik hier wilde douchen of op mijn eigen kamer. Ik ga aan dat ik het laatste zou doen om gelijk frisse kleren aan te trekken. Hij stelde voor om daarvoor nog even te gaan roken en na het douchen op het terras een biertje te doen en daarna te gaan eten met zijn drieën in de stad. Ik vond het geen verkeerd plan en ging met hem in mij sport kleren richting de entree om daar rustig een sigaret te roken. Wat is dit heerlijk na een goede sexpartij! Na de sigaret ging Marc even naar zijn kamer en ik ging mijn weg en we spraken af om over een half uur beneden een taxi te pakken naar Boston centrum.

Na een heerlijke douche en met een uitgewassen kontje en schone kleren sloot ik de deur achter mij en stond te wachten op de lift. Toen de deur open ging stonden Marc en Justin weer als twee collega’s/vrienden naast elkaar, niemand kon de spanning die wij hebben meegemaakt vermoeden en ik groette de heren en de lift ging verder naar de begane grond. Timing hè zei Marc, ik lachte en zei hem, alles draait toch om timing met een knipoog. Buiten stond er als een taxi te wachten op een ritje dus we konden gelijk door naar het centrum.

Op Quincy Market vonden wij een lekker plekje waar wij rustig een drankje dronken en heerlijk kletsten over van alles en nog wat. Het was ons laatste moment met zijn drieen want na het eten zouden onze wegen scheiden. We wisselden uiteraard nog wel onze gegevens uit en Marc gaf aan dat als ik ooit in New York City was, ik absoluut langs moest komen en eventueel ook bij hem kon verblijven. Na het eten en nog een afzakkertje gingen we alle drie moe en voldaan richting ons eigen bed en namen we afscheid van elkaar. Het zal nog saai zijn de rest van mijn verblijf…..

Einde

Wat vond je er van? Plaats een berichtje, stuur een mail of msn via [email protected] Nieuwe verhalen zullen volgen op den duur. Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor de over het algemeen zeer positieve reactie en bepaalde kritieken, voor zover ik dat nog niet persoonlijk had gedaan!!! Als iemand ideeën of fantasieën heeft die hij omgezet wil hebben in een verhaal, laat het weten en ik zal kijken of ik er wat mee kan!