Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Zo Moeder, Zo Dochter - 1

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
Af en toe keek Dennis op van zijn boek. Het plaatje wat hij dan zag, beviel hem uitstekend. Vlak bij hem, verdiept in haar boek, zat namelijk Yvonne, zijn kersverse echtgenote. Hoewel het al avond was, was het zo lekker buiten dat ze nog steeds haar bikini aanhad. Met kleren was ze al beeldschoon, in bikini zelfs adembenemend. Lang en slank, haar lichaam gaaf en met alles in de juiste proporties, en heel subtiel opgemaakt, was ze in zijn ogen echt een plaatje. Hoewel 32 jaar, had ze ook zo voor 25 kunnen doorgaan. Een stoel verder zat Daphne, de dochter van Yvonne uit haar eerste huwelijk, verdiept in een tienerblaadje. Net als haar moeder had het meisje gitzwart haar, dat ze hoog opgebonden in een staartje had. Ook al als haar moeder. Maar daarmee hield de gelijkenis tussen de twee wel op. Want zo gracieus en welgevormd als het lichaam van Yvonne was, zo onderontwikkeld was dat van Daphne. Hoewel sinds kort haar heupen wel wat ronder leken te worden, zag het meisje er nog steeds uit als een kind. Voor wat zij aan borsten had, had ooit iemand het gezegde ‘twee erwten op een plankje’ bedacht. Om niet uit de toon te vallen tussen haar klasgenoten droeg ze voor de vorm het kleinste behaatje dat bij de HEMA te krijgen was. Maar zelfs dat zat eigenlijk te ruim. Dat Daphne er ook was, was overigens overmacht. Yvonne had liever gezien dat ze de tijd samen met haar nieuwe echtgenoot had kunnen doorbrengen. Omdat een geschikt logeeradres of een geschikte oppas niet te vinden was, en ze haar dochter ook niet alleen thuis had willen laten, had ze noodgedwongen moeten besluiten om haar mee te nemen. Ook al was het tripje naar de zon eigenlijk een verlate huwelijksreis. Dennis en Yvonne waren namelijk pas geleden getrouwd.

Dat Yvonne op de avances van Dennis was ingegaan, en zelfs met hem in het huwelijksbootje was gestapt, was bijzonder. Haar eerste huwelijk was nog geen jaar geleden gestrand, na jarenlange ellende. Hoewel uitzonderlijk knap en goed bemiddeld, twee zaken die Yvonne altijd erg belangrijk had gevonden, bleek haar ex-man ook een bruut en een vrouwenverslinder te zijn. Behalve dat hij tientallen malen een scheve schaats gereden had met andere vrouwen, had hij erg losse handjes en schepte hij er een genoegen in om haar te verkrachten. Wat regelmatig gebeurde. Angst, hun dochter en zijn fortuin waren de redenen dat ze het uiteindelijk toch nog bijna twaalf jaar met hem had uitgehouden. Nadat ze eindelijk de moed gevonden had om de stap toch maar eens te wagen, en ze met Daphne tijdelijk bij een vriendin terecht kon, was er van haar niet veel meer over dan een geestelijk wrak. De zorg voor haar dochter had haar op de been gehouden, anders was het misschien wel slecht met haar afgelopen.

Het gevolg van de scheiding was overigens wel dat ze geen nagel meer over had gehad om de kont te krabben. Dus was ze op zoek gegaan naar een baan. Zo had ze Dennis ontmoet. Hij was voor zijn eenmanszaak, een bureau op het gebied van personeelsmanagement, op zoek naar een assistente en op die vacature had ze gereageerd. Naar wat later bleek was hij bij de eerste kennismaking als een blok voor haar gevallen. Yvonne, ook niet gek, had dat natuurlijk meteen in de gaten gehad. Daarom was ze ook niet verrast geweest dat ze werd aangenomen. Twee weken na de eerste werkdag, drie maanden na de scheiding, gingen ze een keer uit eten. In diezelfde week nog eens en een week later weer. Meer aanmoediging had Dennis niet nodig gehad en hij was haar vurig het hof gaan maken. Om geen al te makkelijke prooi voor hem te zijn, had Yvonne hem eerst paar weken op zich laten jagen. Die tijd gebruikte ze om de touwtjes in handen te krijgen. Pas toen ze er voldoende vertrouwen in had dat de controle bij haar zou liggen, over hem en over de situatie, had ze zich laten verleiden. Vier maanden later vroeg hij haar ten huwelijk. Na een korte bedenktijd, wat overigens ook tactiek geweest was, was ze op het aanzoek ingegaan. Weer een maand later, nu twee maanden geleden, waren ze in stilte getrouwd. Ondanks dat ze hem nu dus zo’n acht maanden kende, was Yvonne pas tijdens de huwelijksreis voor het eerst gaan beseffen hoe goed ze het met hem getroffen had. Hij was oprecht, charmant, lief en hield rekening met haar gevoelens. Dat maakte veel goed. Bijvoorbeeld dat ze hem niet bepaald de knapste vond. En ook dat hij niet zo bemiddeld was als haar ex-man. Overigens was hij nu ook weer niet foeilelijk. Dennis was eerder een onopvallende man. Hij was lang, 1.90 meter, en had grijze ogen. Die heel doordringend, zelfs priemend konden kijken. Door zijn donkere haar, hier en daar al wat kalend en met een grijze gloed, zag hij er ouder uit dan hij was, 40 jaar. Acht jaar ouder dan Yvonne dus. Er was enig overgewicht maar dat zag er eerder welwarend uit dan dik. Om de simpele reden dat hij de ware nooit was tegengekomen, was hij nooit eerder getrouwd.

Het begon te schemeren toen Yvonne de glazen nog eens vulde. Bij het diner hadden ze al een fles soldaat gemaakt, de tweede was nu ook leeg. Door al die wijn zaten er watten in haar hoofd en waren haar bewegingen niet meer zo goed gecoördineerd. Maar Yvonne voelde zich prima, zo goed had ze zich jaren niet gevoeld. Daphne, die de broeierige sfeer feilloos oppikte, voelde intuïtief aan dat ze teveel was. Hoewel ze er geen idee van had wat zich tussen mannen en vrouwen kon afspelen. Yvonne had er namelijk altijd zorgvuldig voor gezorgd dat alles wat met seks te maken had voor haar dochter verborgen bleef. Met succes. Want Daphne wist op dat gebied veel minder dan de meeste van haar leeftijdsgenoten. Dat betekende overigens niet dat ze naïef was. Integendeel, het meisje was slim en zelfs ook wat berekenend. Plichtsgetrouw gaf ze haar moeder en stiefvader een nachtzoen en ging vervolgens naar haar kamer. Niet veel later stond ook Yvonne op. “Het wordt voor ons ook tijd om naar bed te gaan,” murmelde ze. Dennis had echter andere plannen. Zijn stiefdochter had aangetoond, niet alleen vanavond maar ook daarvoor al, dat ze discreet genoeg was om niet te storen als ze aan het vrijen waren. Met andere woorden; dat kon dus veilig ter plekke. Met een stap stond hij dan ook achter Yvonne en greep teder haar borsten. Verlangend, met haar ogen halfgesloten en haar lippen juist open, draaide Yvonne haar hoofd. Hoewel ze normaal gesproken nogal preuts was, had de wijn blijkbaar de grens verlegd. Ze verraste haar man namelijk door onverwacht hitsig te anticiperen. Zo werd het een hete bijzonder hete kus. Omdat ze niet in de gaten had hoe lichtzinnig ze ineens was, verraste Yvonne zichzelf er zelfs mee. De kus duurde lang en was zo intens dat haar slapen ervan gingen kloppen. Dat Dennis haar begeerde merkte ze aan alles. Maar vooral aan de harde bult tegen haar billen.

Voordat ze trouwden was Yvonne nogal afhoudend geweest op het gebied van seks. Heel bewust had ze hem stukje bij beetje meer toegestaan. Zodoende hadden ze pas in de huwelijksnacht voor het eerst gemeenschap. En wel op de enige manier die zij wilde; hij boven en zij onder. Dennis bleek een hoge seksdrive te hebben en dus hadden ze de afgelopen twee maanden veel seks gehad. Maar alleen ’s avonds in bed en telkens in de missionarishouding. Variaties of standjes waren aan Yvonne nu eenmaal niet besteed. Zoals ze ook vies was van elke vorm van orale seks. Verliefd als hij was, had Dennis haar wensen geaccepteerd en zich aan die regels aangepast. Maar vanavond wilde hij het eens op zijn manier. Dat was niet in de slaapkamer, maar hier en nu, in de buitenlucht, op het gras. Yvonne had dat in wel de gaten, ondanks haar benevelde brein, maar ze was niet van plan om het toe te staan. Zeker niet met haar dochter zo dichtbij. Weliswaar was Daphne in haar kamer, maar die grensde wel aan de tuin waarin ze zaten. Vlakbij dus en het bovenlicht stond wijd open.

Als ze niet zoveel wijn op had gehad zou ze ook zeker voet bij stuk gehouden hebben. Maar die wijn had ze nu eenmaal wel op en haar man was onverwachts heel doortastend. Daarbij bleven hun tongen elkaar maar vinden en waren zijn handen overal. Alles bij elkaar bracht het Yvonne in een staat waarin ze niet meer bij machte was om hem, en zijn handen, af te weren. Ook niet toen hij de sluiting van haar bikini losmaakte en de bandjes over haar schouders schoof. Hoewel iets in haar wel eiste dat ze zou protesteren, was ze intussen zelf ook behoorlijk opgewonden geraakt. Dus kwam het er niet van. Met haar rug naar hem staand, wist ze dat zijn ogen begerig over haar lichaam gingen. Dat voelde ze gewoon. Aangezien de gordijnen op de kamer van Daphne toch dicht waren, zag Yvonne daar niet zoveel kwaad in. Integendeel, ze vond het leuk dat hij zo naar haar keek. Het gaf haar het gevoel dat ze de moeite waard was. Toen ze zich omdraaide, en hem zo haar borsten liet zien, zag ze het vuur in zijn ogen nog meer opvlammen. Daar werd ze zelf ook nog warmer van. Haar borsten waren immers haar trots. Ze had niet voor niets altijd de uiterste zorg aan haar borsten besteed, vanaf het moment dat ze waren gaan groeien tot op de dag van vandaag. Het resultaat was dat ze nu steviger en malser waren dan die van menige griet van zestien. Yvonne was zelfs zo tevreden met haar boezem, dat ze Daphne nu al leerde om er dezelfde zorg aan te besteden. Ook al was er nog niet zoveel bij haar dochter te zien. Via de blik in de ogen van Dennis was ze bijna in staat om het bonzen van zijn hart te voelen. Wat hij uitstraalde was dat hij haar tepels, en elke andere centimeter van haar lichaam, wilde kussen. Bij dat beeld kromde Yvonne onwillekeurig haar rug, waardoor haar borsten omhoog kwamen. Dat ze vervolgens ook nog eens haar armen naar achteren bracht, deed het hem. Dennis leunde naar voren en nam een tepel in zijn mond. Heel voorzichtig beet hij zuigend in het gevoelige knobbeltje en cirkelde er met zijn tong over heen. De alcohol in haar bloed maakte haar meer bewust van de sensatie. “Ohhh… Dennis… oh lieverd…” hijgde ze. Terwijl Dennis zijn aandacht bij haar borsten had, stond Yvonne van de spanning te trillen op haar benen. Dat kwam door de genotvolle prikkels in haar borsten en door het sensuele gevoel in de rest van haar lijf. Het trillen werd wankelen en daardoor zweefde ze zijn armen. Dennis hield haar stevig vast, overigens zonder zijn mond van haar tepel af te halen, en dat gaf een heerlijk gevoel van veiligheid. Nu werd het nog moeilijker om hem te weerstaan. Zou ze zich dan toch maar aan hem overgeven? De seks met Dennis was altijd goed, dat kon ze niet ontkennen. Heel anders, veel beter, dan met haar eerste man. Dennis wist haar op te winden, hij was teder en hield rekening met haar wensen. Ondertussen bleef zijn hete mond haar tintelende borsten maar bewerken. Zijn lippen zogen haar gezwollen tepels vacuüm, een voor een, en zijn tanden trokken er aan. Zo zacht dat het net geen pijn deed, hard genoeg om er van te kreunen. “Ohhh… mmm...” zuchtte ze. Op het gras lag nog een badlaken van het zonnen eerder op de dag. Dat was de plek waar Dennis haar neerlegde. In reactie werd haar stem een hees en verleidelijk gefluister. “Wat is het hier heerlijk, konden we maar altijd blijven.”

De wijn, de zwoele atmosfeer en zijn liefkozingen hadden een onverwacht effect op Yvonne. Dit was een bijzondere avond, ze voelde zich anders. De overtuiging dat seks verkeerd was, niet iets om van te genieten, zat haar eindelijk een keer niet dwars en daardoor vergat ze haar remmingen. In plaats van het normale patroon van schuld, schaamte en stress, ging ze op haar rug liggen genieten van het fijne gevoel dat Dennis haar gaf. Door de groeiende wellust begon ze zelfs wulps te kronkelen. Dennis ondertussen kon bijna niet geloven dat zijn vrouw zo vrij en ontspannen was. Anders was ze altijd zo nerveus. Hij begreep niet wat er aan de hand was maar was zo verstandig om er niet naar te vragen. Dat zou de ban alleen maar kunnen breken. Door de nieuwe positie kon hij nu zijn handen adequaat gebruiken. Dus knabbelde hij aan de ene tepel, terwijl hij de andere tussen zijn duim en wijsvinger heen en weer rolde. Yvonne vond de langdurige, intense aandacht die hij haar borsten gaf zo heerlijk, dat de neiging om het genot dat hij bracht op de een of andere terug te geven, veranderde in een voornemen. Intussen kreunde ze bij elke nieuwe beweging en bij elke nieuwe actie van hem. Dat deed ze ook toen zijn vrije hand eerst plagend over haar gladde buikje gleed, en vervolgens de strikjes van haar bikinibroekje begon los te maken. Toen dat eenmaal gebeurd was streelde hij haar pubis en speelde met het keurig getrimde schaamhaar. Millimeter voor millimeter, zonder het contact met haar borsten en tepels te verminderen, werkte hij zijn hand tussen haar benen. Tot hij in staat was om een vinger tussen de natte vouwen van haar poes te leggen, precies op de kleine verharding daar, haar klit. “Ohhh…” hijgde Yvonne weer, luider nu. Maar de hete sensaties die in haar buik ontstonden, en van daaruit door haar hele lichaam liepen, hadden wel een vervelende consequentie. Ineens verwarde het genot haar namelijk. Vergat ze soms iets heel belangrijks? Nee, nee, toch niet, alles was goed. Gelukkig was ze nog ontspannen genoeg om die heerlijke prikkels vast te houden en te blijven voelen. Voor Yvonne was het alsof ze met haar man verbonden werd door middel van een hete draad. Elke keer als hij zijn vinger bewoog ontstond er een elektrische impuls, een bliksemschicht, die zo van zijn hand haar buik in straalde. Weer probeerde zich een vraag in haar geest te nestelen. Wat was ze eigenlijk aan het doen, naakt in de open lucht, op het gras in de tuin van een appartement op Ibiza? Zich op die vraag concentreren ging echter niet. Want haar clitoris werd intussen onafgebroken gemasseerd, wat haar in brand zette.

Opgegroeid in een geïsoleerd, hard, star, streng gezin, waarin moeders wil wet was, had Yvonne geleerd dat seks vulgair was. Ervan genieten was onbestaanbaar, een zonde zelfs. Een vrouw diende de macht die in haar vagina lag alleen te gebruiken voor de voortplanting. Zonder zichzelf te geven. Alleen zo zou ze zelf niet gekwetst worden en kon ze, belangrijker, een fatsoenlijke vrouw zijn. Die lessen hadden Yvonne gevormd, daaruit waren haar opvattingen over seks en seksualiteit ontstaan. Haar hele leven had ze zich nooit echt aan een man bloot gegeven, niet aan haar vriendjes en ook niet aan haar eerste echtgenoot. Pas sinds ze met Dennis was, was ze dat aan het leren. De eerste keer dat ze gemeenschap hadden was een complete nieuwe ervaring voor haar geweest, omdat ze toen voor het eerst iets gevoeld had. Alleen daarom al moest en zou dit huwelijk slagen. Omdat het veiligheid bood, maar ook omdat het meer voor haar begon te betekenen. En vanavond, met al die wijn in haar, was ze meer ontspannen dan ooit.

Met die achtergrond, in die situatie en in die toestand, kromde Yvonne nog maar eens haar rug. Misschien, heel misschien kon ze zich vanavond bevrijden en uitvinden waar al die heerlijke prikkels toe konden leiden. Dennis ondertussen, wilde wachten op het juiste moment. Hij wilde dat ze er om zou smeken. Misschien dat ze dan eens iets anders toeliet dan rechttoe rechtaan neuken. Het zou wat zijn zeg, zijn pik in dat heerlijke mondje. De gedachte alleen al maakte dat hij nog meer zijn best op haar deed. Van haar klit, gleed hij met zijn hand door haar spleet naar beneden. Tot hij bij de nauwe, natte, zuigende, toegang was van haar meest intieme plekje, haar kut. Toen hij haar voorzichtig penetreerde wipte Yvonne even op. “Ohhh… mmm...” klonk het, terwijl ze met haar heupen kronkelde. Na een kort plaagstootje, waarin hij zijn vinger terugtrok, nam hij haar vervolgens zo diep als hij kon. Rustig maar resoluut. Yvonne begon vrijwel direct in een zeker ritme op en neer te wippen. Dit was zij niet, dit was iemand anders. Haar geest was vrij en haar lichaam brandde van verlangen. Dennis neukte haar met zijn vinger, ondertussen ook nog steeds haar borsten stimulerend. Yvonne dacht dat ze erdoor zou ontploffen. Voor de allereerste keer in haar leven was er het verlangen om genomen te worden. Niet met een vinger, maar met de grote, harde penis van Dennis. Er was dat wellustige gevoel in het centrum van haar buik en er was de siddering van haar dijen. Zou het dan toch mogelijk zijn om ook eens een hoogtepunt te krijgen? Zie je wel, dacht ze heimelijk, ik kan best genieten van seks! Wat er ook zou gebeuren, dit keer was het haar beurt om bevrediging te vinden. Ze was eraan toe, een orgasme was alles wat ze nog wilde. De wijn had het mogelijk gemaakt en nu wilde ze ervan profiteren ook. Penis? Het was een pik, een lul, een staaf, een piemel, een snikkel. En dat van haar was een poes, een gleuf, een kut, een pruim, een spleet. Niks penis, niks vagina. Dat van hem was een pik, dat van haar een kut. Vanavond was alles zo anders. Ze lag naakt in de open lucht, met als enig licht de ondergaande zon. Desondanks reageerde haar lichaam overal op. En wat een verschil met het licht in de slaapkamer! God, dacht ze, zelfs de wind voelt lekker in mijn kruis.

Nadat ze op haar zij was beland deed Dennis iets dat hij nooit eerder gedaan gehad. Nee, dat had ze hem nooit eerder toegestaan. Haar man maakte gebruik van haar bereidwillige bui door over haar ruggengraat te likken en zij was meer dan willig om hem zijn gang te laten gaan. Van haar nek en rug gingen zijn lippen en tong terug naar haar borsten en tepels. Wat was dat lekker, wat voelde dat goed. Daarna kuste en likte Dennis zich naar haar buik. Bij haar navel bleef hij even hangen, om vervolgens op te stomen naar haar heupen en dijen. Toen hij enige druk uitoefende op haar benen, om ze te spreiden, werkte Yvonne volledig mee en opende ze zich voor hem. De binnenkant van haar dijen was ultragevoelig en toen Dennis er zijn lippen op drukte, was de sensatie fantastisch. Hij kuste en likte opwaarts, in de richting van haar kruis. Er was even een moment dat Yvonne dacht hoe heerlijk goddeloos, of misschien wel goddeloos heerlijk, het zou zijn om zijn tong, die warme, natte, brutale tong, op haar vagina te voelen. Zou ze hem zijn gang eens laten gaan? Zijn tong kwam dichter en dichterbij, tot ze de warme luchtstroom van zijn adem in haar kruis voelde. Zijn mond was op nog maar een paar centimeters van haar schaamlippen. Dennis drukte haar benen nog wat verder elkaar en trok een van haar knieën gebogen omhoog. Zodoende creëerde hij zich een vrije toegang tot dat heerlijk natte, hete poesje van zijn vrouw. Overmoedig spreidde Dennis alvast haar schaamlippen. Yvonne tilde haar hoofd op, dit wilde ze zien. Wat ze toen zag was echter zo obsceen, dat de alcohol in één klap uitgewerkt was en ze met een pijnlijk harde klap terug op aarde belandde. Alleen een sloerie zou erbij liggen als zij nu deed! Ook al was ze opgewonden, heet zelfs, zoals ze er nu bij lag, en wat hij van plan was met haar te doen, was té goedkoop en té schunnig. Ze leek wel een slet in plaats van een fatsoenlijke vrouw. Dit moest ophouden en wel meteen. “Nee! Nee! Nee,” riep ze schril. Tegelijkertijd draaide ze haar onderlichaam weg van zijn gezicht.

De verbaasde, niet begrijpende blik in de ogen van Dennis deed pijn. Het was haar schuld dat de situatie zo uit de hand gelopen was. Wanhopig probeerde ze een manier te bedenken om het goed te maken. Maar ze kwam er niet uit. “Dennis, alsjeblieft, dat is zo smerig. Ik zou het echt vreselijk vinden als je dat doet,” piepte ze, zonder dat ze hem aan durfde te kijken. Verbijsterd door de plotselinge bezwaren van zijn vrouw, drong het maar langzaam tot Dennis door dat zijn vrouw in haar gewone afwijzende gedrag was teruggevallen. Daar zat hij dan, met een enorme erectie en pijnlijk kloppende ballen. “Godverdegodver! Wat bedoel je, wat is er smerig,” schreeuwde hij woest. Yvonne was het liefst onzichtbaar geworden. Maar ze had geen andere keus gehad, nog steeds huiverde ze bij de gedachte dat ze hem bijna had toegestaan om zijn mond op haar vagina te drukken. Het idee alleen al was zo smerig, dat ze hem wel tegen had moeten houden. Maar ze wilde hem ook niet verliezen, dit huwelijk moest en zou in stand blijven. Dus moest ze iets doen. Iets nieuws, iets dynamisch, en snel ook. “Dennis… lieverd…, stotterde ze, i-ik, uh, ik kan niet langer meer wachten. Ik, uh, a-alsjeblieft, neuk me.” Het was het enige wat ze zo snel had kunnen bedenken. Door het platte woord ‘neuken’ te gebruiken, iets wat ze nooit deed en normaal gesproken ook nooit zou doen, hoopte ze de afwijzing een beetje goed te maken. Tot haar opluchting leek het nog te werken ook. Want woest begon Dennis zich meteen de kleren van het lijf te rukken. Uit alles was af te leiden dat hij precies ging doen waar ze zojuist om gevraagd had, haar neuken. Alleen zou ze de wijze waarop, besefte Yvonne, dit keer niet zelf kunnen bepalen. In deze stemming zou hij er geen genoegen mee nemen om het op dezelfde manier te doen als altijd. Wel, zolang ze het ding maar niet in haar mond hoefde te nemen was ze graag bereid om elke andere beproeving te ondergaan.

Daphne had haar moeder wel meer ‘nee’ horen schreeuwen en ze had vaak genoeg de blauwe plekken gezien in haar gezicht en op haar lijf. Sinds ze met Dennis waren bleven de blauwe plekken weg. Maar aan de geluiden te horen deed haar stiefvader wel ongeveer dezelfde dingen als haar eigen vader. Hoewel de stem van haar moeder toch ook weer heel anders klonk. Het idee dat zij alleen op haar kamer was, en ze slechts naar de geluiden buiten kon luisteren, was enorm frustrerend. Maar ze was slim genoeg om binnen te blijven. Hoewel het dit keer wel de nodige moeite kostte. Het liefst was ze opgestaan om te zien waarom haar moeder zo hijgde en kreunde, maar dat durfde ze niet. Voornamelijk omdat ze niet wist hoe Dennis zou reageren. Haar relatie met hem was tot op heden nogal afwachtend. Ze had wel het idee dat hij om haar gaf, en dat wilde ze ook graag, maar zijn priemende blik kon haar toch heel nerveus maken.

Tot nu toe had Yvonne kunnen vermijden dat ze de penis van haar al te expliciet zou zien. Door zich op het juiste moment om te draaien of door simpelweg haar ogen dicht te doen. Nu Dennis zo boos was leek dat haar nu niet zo verstandig. Want dat zou hij wel eens als een nieuwe afwijzing kunnen opvatten. Zodoende zag ze voor de allereerste keer de pik van haar man in erectie. Dat beeld stelde haar niet gerust. Had ze werkelijk die gigantische staaf in zich gehad, de keren dat ze seks hadden? Meer tijd voor zulke gedachten kreeg ze niet. Want Dennis dwong haar eerst op haar buik en trok vervolgens haar achterwerk omhoog. In het besef dat zo haar billen open en bloot de lucht in staken, werd de schaamte bijna ondragelijk. Toch was er plaats voor nog meer. Want ze begreep direct waarom Dennis haar in deze positie had gezet. Hij ging haar neuken alsof ze een hondje was! Hoe vernederend en onmenselijk! Maar toch nog niet half zo vernederend als zijn mond daar beneden. Daarom, en omdat ze echt niet meer durfde te protesteren, hield Yvonne haar kaken stijf op elkaar. Dennis was niet teder meer. Uit wraak was hij zelfs doelbewust ruw. Als ze dan geen orale seks wilde, wel, dan was haar langs achteren neuken een goed alternatief. Dat mocht immers ook nooit. Met een voet drukte hij haar knieën verder uit elkaar. “Dus jij wilt dat ik je neuk? Goed dan, dan zal ik je eens neuken!” Vervolgens nam hij uitgebreid de tijd om haar eens goed te bekijken. Huiverend probeerde Yvonne door zijn ogen zichzelf te zien. De obsceniteit van het beeld ergerde haar. Desondanks verweerde ze zich niet, ze gaf nog steeds geen kik en ze verroerde geen vin. Per slot van rekening had ze deze straf verdiend, omdat ze zich daarstraks zo had laten meeslepen. Ze had haar man gekwetst en als ze iets niet was, was het wel een bitch. Dennis greep haar bungelende borsten en masseerde ze extra stevig. Niet liefhebbend of teder maar hebberig en bruut. Gek genoeg ontstond er een vurig gevoel in haar buik door, dat ze onmogelijk kon negeren. Of ze het wilde of niet, Yvonne begon weer te kronkelen. Nog wat ingetogen maar het was een begin. Daarna legde Dennis zijn handen op haar achterste en ramde zijn penis tussen haar dijen. “Pak mijn pik en stop hem er in,” snauwde hij. Yvonne kromp ineen. Ze wilde hem zeggen dat ze om hem gaf en ze wilde hem smeken om haar niet als een hoer te behandelen. In weerwil van de vernederende en obscene situatie, en in de mix van angst, ergernis en toch ook opwinding, gehoorzaamde ze echter instinctief. Zonder een woord uit te brengen bracht ze een hand naar achteren en vond direct de harde paal die langs haar schaamlippen schuurde. Na een korte aarzeling greep ze hem stevig vast. De top was kleverig nat en de pulsaties in het orgaan deden haar denken dat de penis een eigen hart had. Yvonne begon te trillen als een rietje. Haar hele leven had ze pertinent geweigerd om een penis vast te pakken en nu deed ze het dan toch. Omdat ze geen andere keus had. Echter, op de een of andere manier liet de penis haar ook weer niet onberoerd. Dat hij zo volmaakt in haar hand lag gaf namelijk ook een zekere voldoening. Er laaide zelfs iets van begeerte op. Ondanks alles besefte ze namelijk ook heel goed dat haar man alleen maar zo opgewonden was door haar. Daarom, en om hem zo goed mogelijk te behagen, probeerde ze uit alle macht om maar nergens meer aan te denken.

Dennis kneep ongeduldig in haar billen, zijn geduld raakte op. “Nu,” commandeerde hij ijzig. Gauw ging Yvonne aan de slag. Eerst gebruikte ze de penis om haar schaamlippen open te wrijven, daarna richtte ze hem op de juiste plaats. Toen ze met haar heupen begon te wiegen, om hem zo rustig mogelijk naar binnen te leiden, nam Dennis het over. Zonder verdere poespas penetreerde hij haar meedogenloos. Ondanks dat Yvonne nog pik nog vasthad, drukte hij zijn hele eikel meteen door de weerstand van haar spieren. Yvonne slaakte een paar luide kreten, zo bruut en bruusk had ze het niet verwacht. Haar lichaam verkrampte, met als enig gevolg dat Dennis nog onverbiddelijker werd. Hij hield een paar tellen in, om vervolgens zijn penis dieper en dieper in de nauwe kut van zijn vrouw te drukken. Omdat ze het toch niet meer kon tegenhouden liet Yvonne los. Nu had hij vrij spel. Dus forceerde hij zich in één vloeiende beweging maximaal naar binnen. Hij zat er zo diep in dat zijn bekken tegen haar billen drukte. Er volgden weer een hele serie rauwe kreten van Yvonne. “Arghhh… unghhh… ohhh… ahhh….” Zonder daar aandacht aan te schenken begon Dennis haar furieus te neuken. Zijn stoten waren zo krachtig dat het hoofd van Yvonne op de grond werd gedrukt, en de rest van haar lichaam juist opgetild. Telkens als zijn schaamstreek tegen haar billen beukte klonken er kletsende geluiden. Al na enkele ogenblikken hijgde en kreunde Yvonne onophoudelijk. Zou hij op dit specifieke moment nog wel van haar houden, vroeg ze zich af. Ze hoopte van wel. Want genomen te worden zonder dat er sprake was van liefde, zeker op deze manier, zou betekenen dat hij haar alleen maar als een ordinaire slet zag. Die gedachte maakte haar ongerust, angstig zelfs. Ze kon alleen maar hopen en bidden dat ze het bij het verkeerde eind had.

Door de wijze waarop hij met haar bezig was ontstond even later echter een ander beeld. De kracht van zijn stoten, de tempowisselingen, de verschillende technieken, het kon maar één ding betekenen; dat deed hij opdat ze het lekker zou vinden. Hij hield dus wel degelijk rekening met haar, ondanks de dominante en brute bejegening van zojuist. Waarom zou hij dat willen? Het kon niet anders, hij gaf om haar. Ze was voor niets bang geweest, zijn liefde was er gewoon nog. Hoe meer Yvonne dat besefte, hoe meer ze het ook voelde. Ja, geen twijfel mogelijk, hij hield nog steeds van haar. Door de frustraties van het afgelopen kwartier had zich veel spanning in haar opgehoopt. Nu ze er weer zeker van was dat haar man van haar hield, en dat hij daarom met zijn machtige pik zo majestueus in haar tekeer ging, kwam dat er ineens allemaal uit. In de vorm van passie, lust, genot en verlangen. Ondanks dat ze de beurt niet kreeg op basis van wederzijdse instemming, capituleerde Yvonne als het ware. Waardoor ook de bezwaren verdwenen tegen de vunzige houding waarin ze was gezet. In deze positie was de gemeenschap niet minder goed dan met het gezicht naar hem toe, moest ze erkennen. Ook aan haar dochter dacht ze niet meer. Er was alleen nog haar kerel die met die enorme pik van hem, veel groter dan die van haar eerste echtgenoot, bewees dat hij een echte man was. Hij had haar zo solide gespietst dat ze geen kant meer op kon. Het enige wat ze nog kon doen was… neuken. Verwoed draaide Yvonne dan ook met haar billen. Ze zocht, en vond, het ritme van Dennis en paste zich daaraan aan. “Ohhhhhh...” gilde ze, in weerwil van haar wens om zo min mogelijk geluid te maken. Want ze mocht nu de dingen dan wel anders ervaren, ze was per slot van rekening nog wel steeds een nette vrouw. En hoe fijn ze het ook vinden om goed geneukt te worden, nette vrouwen beheersen zich nu eenmaal.

De magnifieke pik bleef ondertussen maar in en uit haar stoten. Met zo’n kracht en in zo’n tempo dat haar borsten permanent heen en weer zwaaiden. Meer dan eens sleepten haar tepels daarbij over het badlaken op de grond. Die sensatie voegde het nodige toe aan haar opwinding, die in korte tijd toch al heel groot geworden was. De vlammen in haar buik verschroeiden haar bijna, in haar schoot flitsten bliksemschichten. Zo hevig dat haar lichaam ervan begon te trillen. Het leek wel of er een duivel in haar vagina, nee, kut zat. Nu ze op z’n hondjes geneukt werd, in de open lucht nog wel, begon Yvonne zich meer vrouw te voelen dan ze ooit gevoeld had in bed. Dat was beangstigend en opwindend tegelijk. Ze kreeg het zelfs voor elkaar om een keer onderlangs te kijken, tussen haar zwaaiende borsten, nee, tieten door. Haar ogen fixeerden zich op die dikke staaf, die ze herhaaldelijk in en uit zich zag pompen. Tegelijkertijd zag ze zijn gezwollen en wild zwaaiende balzak tegen haar bekken kletsen. Het was een obsceen maar o zo heet gezicht. Obsceen was dus heet, obsceen was dus lekker.

Vanzelfsprekend was de omslag bij Yvonne hem niet ontgaan. Haar reacties waren anders, haar geestdrift ongekend. Ze neukte niet alleen net zo hard met hem als hij met haar, ze deed het ook nog eens verrassend actief. Ze trok zelfs doelbewust de spieren in haar vagina samen. Dat was allemaal nieuw gedrag en daardoor wist Dennis dat haar weerstand gebroken was. Met die wetenschap concentreerde hij zich nog meer op het uitstellen van een zaadlozing. Want het was zijn ultieme doel dat zij als eerste zou klaarkomen. Overigens was het een heerlijk geil gezicht om die ronde, malse, witte bips van haar zo hard te zien werken. Haar heerlijke kontje schudde en trilde, draaide rondjes, bewoog zich heen en weer en op en neer, en kwam ver naar achteren als zijn pik te ver uit haar dreigde te slippen. Het was dat hij al supergeil was anders zou hij het nu wel zijn geworden. Maar… het was tijd om zijn vrouwtje nog eens van nieuwe ervaring te voorzien. Daarom legde hij zijn handen op haar billen, met zijn duimen zo diep mogelijk in haar bilspleet. Vervolgens trok hij de billen zover mogelijk uit elkaar.

Van schrik hield Yvonne de adem in. Waardoor het even, omdat ze nu niet meer kreunde, doodstil was. Omdat Dennis intussen gewoon door bleef neuken, deed zij dat ook maar. In een fractie van een seconde had zich echter een pijnlijk gedetailleerd beeld gevormd van wat Dennis kon zien. Wat hij zag, voelde zij immers. Als hij naar achteren bewoog, waardoor zijn penis een stuk uit haar gleed, ging zij in de beweging mee om dat juist te voorkomen. Doordat haar billen zover opentrokken werden, was goed te zien wat er daardoor met haar anus gebeurde. Toen ze dat besefte voelde ze het ook nog eens extra goed; door de spanning op haar bekken opende haar kringspier zich iedere keer! Pas als hij zijn penis terug naar binnen stootte nam de spanning van onderen af, en kon het gaatje zich weer sluiten. Tijd om weerstand te ontwikkelen daartegen kreeg ze niet. De volgende schok diende zich namelijk alweer aan. Het geluid dat ze er door maakte had nog het meeste weg van een hard, piepend gekras. Niet alleen had Dennis een vinger precies op haar anus gelegd, hij was ook nog eens druk doende om die vinger door de kringspier te drukken. Het riep enorm sterke prikkels op in haar buik en een vreemd, ongemakkelijk en verwarrend gevoel in haar geest. “Ungggggg… Dennis, wat doe je? Ahhhhh… ohhhhh...” kreunde ze hulpeloos. Het was nog een vernedering erbij. Echter zonder dat Yvonne erop reageerde met ontzetting, schaamte, weerstand of verzet. In plaats daarvan drukte ze instinctief, vanuit een soort van masochistische drift, haar achterwerk ferm omhoog. Met als gevolg dat ze het die sonderende, ronddraaiende vinger een stuk makkelijker maakte. Anders gezegd; ze hielp de vinger haar kont in. Waarna Yvonne overmeesterd werd door een golf van liederlijke, animale lust. Misschien was het wel onnatuurlijk om een vinger in haar kont te hebben, het gaf toch vooral een wonderlijk heet gevoel. Hoe dieper het ging, hoe meer ze buiten zinnen raakte. Wie had dat een halfuurtje uur geleden gedacht. Dennis hoefde zelf niet zoveel meer te doen. Met het wippen en kronkelen rond de pik, wiegde en draaide haar billen rond de vinger. Wat ze deed ging veel verder dan alleen maar aanpassen, de bewegingen waren er duidelijk op gericht om de vinger dieper in zich te krijgen. “Ungggggg… argh... OHHH… AHHH…” gromde ze, zonder zich nog in te houden. De nette vrouw bestond niet meer. Althans, niet vanavond. Dus hoefde ze zich ook niet te beheersen. Steeds ongemakkelijker woelend, vroeg Daphne zich ondertussen af wat er buiten toch allemaal gebeurde. Wat haar stiefvader ook aan het doen, het was duidelijk dat haar moeder het niet erg vond.

De vuist van Dennis drukte tegen haar billen, dieper ging het niet. Terwijl zijn pik haar kut liet koken, prikkelde de wiebelende vinger haar colon. Het was bijna alsof een tweede penis haar aan het nemen was. Het idee bracht Yvonne in extase. Ging een man soms naar de hoeren omdat hij door hen goed behandeld werden? Wel, waarom zou ze zich dan niet als een hoer gedragen, een keertje maar, en kijken of Dennis dat ook leuk vond? Als het niet zo was, dan was het altijd nog zijn eigen schuld dat ze zich zo was gaan gedragen. Met die gedachte drukte Yvonne haar kont extra geil omhoog en draaide ze gekmakend met haar heupen. Hoe diep ze ook al in haar zaten, toch drukte ze haar anus en kut nog harder tegen de vinger en de pik. Wat Dennis voelde, voelde Yvonne ook. De twee lichaamsdelen wreven tegen elkaar, slechts van elkaar gescheiden door een uiterst dunne membraan. Door dat gevoel, en door de bewegingen van de vinger en de pik, kermde Yvonne harder en harder. Het gevoel dat ergens in haar buik ontstond, was compleet nieuw voor haar. Evengoed besefte ze dat ze vanavond eindelijk, eindelijk, eindelijk een keer ging klaarkomen. Het wonderlijke was alleen dat ze dacht dat het op twee plaatsen voelde, in haar kut en ergens in haar darmen. In pure extase verloor Yvonne ook het allerlaatste stukje reserve en ze begon er van alles uit te kramen. “Ohhhhh… ja… ja… ja...” gilde ze, zo luid dat haar dochter elk woord kon verstaan. “Neuk me… neuk me... in mijn kutje… in mijn kontje... ja… neuk me ook maar in mijn kontje. Ohhh…”

Het was meer dan Dennis kon verdragen. Dat zijn preutse, trotse en altijd zo gereserveerde vrouw zo geil anticipeerde op de beurt die ze kreeg, en uit zichzelf zulke schuttingtaal begon uit te slaan, maakte hem gek. Daardoor neukte hij als een waanzinnige. Die razernij kon hij natuurlijk nooit lang volhouden, wat gelukkig ook niet nodig was. Want een paar tellen later kwam hij, zelf nu ook gillend, keihard klaar en schoot hij zijn sperma met kanonskracht zijn vrouw in. Dat was het laatste zetje dat ze nodig had. Vijf tellen na Dennis, kwam ook Yvonne klaar. Er schoten twee verschillende bliksemschichten haar buik in, waar ze ergens met elkaar versmolten. Het gevolg was een climax van een intensiteit die ze niet kon bevatten. Omdat het de eerste keer van haar leven was, mocht de wereld weten dat ze klaarkwam. “UNGHHHH… UHMMMMMM… OHHHH…” Aangezien de wereld rond het geïsoleerde appartement op Ibiza uit Yvonne, Dennis en Daphne bestond, hoorde iedereen het dan ook.

Toen ze haar hoofd omdraaide, uitgeput op haar buik liggend, waren zijn lippen vlakbij. Er volgde een serie zachte en tedere kussen. “Stom wijf,” hijgde hij. “Ik weet het, ik weet het. Maar ik kan er niets aan doen, het is mijn opvoeding.” “Dan zullen we je opnieuw moeten opvoeden?” Yvonne ontspande zich. “Ja,” antwoordde ze, ook nog nahijgend. “Maar het zal tijd kosten. Heb geduld, Dennis, overhaast het alsjeblieft niet. Vanavond was een openbaring, maar er zijn nog een hoop dingen waar ik nog lang niet aan toe ben.” Dennis knikte bevestigend. “Ik heb meer dan genoeg geduld,” verzekerde hij haar. “In ieder geval weet je nu dat er meer manieren zijn om fijne seks te hebben. De rest kan wachten. In elk geval een tijdje…” Yvonne glimlachte. “Je bent goed voor me, Dennis, je bent een goede man.”

Een paar meter verder lag Daphne te sidderen in haar bed. Wat had haar stiefvader in hemelsnaam gedaan om haar moeder zo hard, en met die aparte klank in haar stem, te laten krijsen. De verleiding was o zo groot geweest om nu toch maar wel eens polshoogte te gaan nemen. Door het gesprek dat buiten gaande was, had ze echter op tijd begrepen dat alles in orde was. Uit de stem van haar moeder kon ze afleiden dat die heel gelukkig was. Daphne kon zich zelfs niet herinneren dat ze ooit zo gelukkig geklonken had. Verder echode er nog van alles na in haar oren. “Neuk me? In mijn kutje? Neuk me maar in mijn kontje? Waar was dat allemaal over gegaan? Buiten was het intussen stil geworden. Of nee, ze waren nog steeds in gesprek. “Als we terug zijn koop ik dat leuke setje voor je,” hoorde ze Dennis zeggen. Ah, zo werkt dat dus, dacht Daphne.

Wordt vervolgd.

Meer van mijn verhalen kun je lezen hier op opwindend.net, en op mijn eigen site xxxverhalen.net