Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Zwagertje & Schoonzusje

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
‘Wat heb ik je gemist!’ Ze klonk tevreden ontspannen en voldaan tegelijk. Ik lag bovenop haar. Mijn lul nog in haar warme zalige kut, Zij haar benen om de mijne heen geslagen en mijn billen in haar handen om het moment maar zo lang mogelijk te laten duren. We tongen wat en verdrinken in elkaars ogen. Ik had zojuist na lang met mijn schoonzusje geneukt en hoe! Doordat we ons er allebei van bewust waren van het taboe was het supergeil. Geen weg terug, de grens voorbij.
Ik heb Gea altijd een leuke meid gevonden, maar toen ik een relatie kreeg met mijn vrouw, haar zus Thea, was ze nog en jong bakvisje die de wereld nog moest ontdekken. Maar in de vijftien jaar dat ik haar nu ken ontwikkelde ze zich tot en bloedmooie Hollandse vrouw. Slank en stevig, en mooie kont en fantastische tieten, een betoverende lach en staalblauwe ogen die ik meed om er niet in te verdwalen. Maar behalve dat ze mooi is, was ze ook ondernemend en heeft gevoel voor humor. Het klikte wel tussen ons.
Ze trouwde ook en leefde haar eigen leven net zoals Thea en ik. We gingen twee jaar geleden met haar man Guus en twee campers op vakantie.
Daar ging het de eerste keer fout. Ik had een dagje geen zin in het strand en Guus en Thea wel, en ik bleef alleen achter met Gea, die slecht had geslapen vanwege de warmte. Ik lag in mijn eigen camper te doezelen op bed. Ik had een geile droom en mijn erectie tekende zich af in mijn slip die ik aanhad. Op dat moment stapt Gea onze camper binnen met de vraag of ik koffie wilde drinken. Ze zag me liggen en ik schrok wakker uit mijn doezelslaapje. Ze keek met meer dan gewone belangstelling naar de bobbel die zich in mijn slip aftekende. Ze lachte een brede lach.
‘Geil weer’ zei ze, ‘ik heb er ook last van. Zullen we koffie drinken.
Ik had een kleur, maar het leek of ze er verder geen aandacht aan besteedde. Ze vulde het koffiefilter en zette het koffiezetapparaat aan. Ik stond op en wilde me aankleden. Ik moest achter haar langs in de kleine ruimte die een camper nu eenmaal is. Mijn harde lul, die maar ternauwernood in de verpakking bleef zitten schampte haar heerlijke billen.
En toen reikte haar hand naar achteren en greep naar mijn lul. ‘Chris, ik ben ook zo geil’, klonk het smachtend’ zullen we neuken? Niemand die het hoeft te weten.’
Gea wachtte niet af en draaide zich om en haalde gretig mijn lul uit mijn slip en begon me te tongen.
Ik ben een man. En als een man geil is, zijn zijn normen vaak zo licht als een veertje. Ik had me al een aantal keren afgetrokken, fantaserend over Gea. Dit was echt. Dit was een vraag, waarop het antwoord meteen duidelijk was.
Ik greep haar kont vast en tongde gulzig terug. We kijken elkaar geil en hitsig aan. Ik greep onder haar zomers niemendalletje. Haar string en haar kut waren druipnat. Haar handen grepen gretig naar mijn lul en mijn ballen. ‘Ohh ja, een heerlijke harde grote pik!’ zei ze verlangend. Ik stroopte haar jurkje af en zoog gulzig op de keiharde tepels van haar heerlijke weelderige tieten. We doken op mijn bed en we neukten elkaar als beesten. ‘Wat een mooie pik heb je toch’ hijgde Gea en gulzig zoog ze op mijn eikel en draaide opgewonden kringetjes met haar tong. Ik duwde haar heerlijke dijen wijd uit elkaar en zocht haar kut. Haar mooie kale natte strakke kut! Ik likte langs haar schaamlippen die wat mij betreft wel trotslippen mochten heten als heerlijke hemelse toegangspoort. Ik deed me tegoed aan de zilte smaak en ik streelde met mijn tong haar knopje. Ik hoorde haar kreunen en steunen. Ze kwam voor de eerste keer heerlijk klaar en ik zag haar kut samentrekken. Ik moest alle zeilen bijzetten om me te beheersen. Want ik wilde haar neuken. Ik wilde die heerlijke schokkende pompstoten in mijn onderlijf voelen die mijn lichaam helemaal in brand zouden zetten, wanneer mijn klieren zich samentrokken om mijn zaad te lanceren. Diep in haar kut exploderen, samen voor even een zijn!
Ik veranderde van positie en draaide haar onder me. Ze greep mijn lul en leidde me meteen naar binnen. Het scenario zat al in ons hoofd zonder dat we het ooit hadden gelezen. Zo zacht was ze, zo lekker strak, zo warm, zo nat! Tot aan de wortel zat ik in haar. Ze zuchtte met haar heerlijk geile stem alsof ze eindelijk de beloning kreeg die ze verdiende. Ze sloeg haar benen om me heen en keek me vurig aan. ‘Eindelijk heb ik je! Eindelijk doe je wat je in hoofd al honderd keer gedaan hebt. Geef het maar toe geil zwagertje van me.’ ‘Ik heb aan Guus niet genoeg. Ik wil jou.
Ik voelde me betrapt en aangemoedigd tegelijk. Ze fluisterde geile dingen in mijn oor, ze likte langs mijn oorlelletje, streelde mijn rug en ik ramde als een bezetene in lief gel schoonzusje van me. Ik weet niet of er iemand op de camping was, maar die moet het gehoord hebben. Oorverdovend kwamen we samen klaar. Al mijn zaad spoot in een onstuitbare golf in haar kut. We hielden elkaar innig vast om dit gevoel zo lang mogelijk vast te houden. We tongden en ik zei dat ik van haar hield. ‘ik schrok er van, maar het was wel zo. ‘ik ook van jou’, fluisterde ze en likte weer langs mijn oorlelletje en streelde mijn rug.

Pijnlijk voor mijn vrouw en pijnlijk voor Guus, maar ik was, en hetzelfde gold voor Gea nog nooit zo geil en lekker klaar gekomen. Het was niet zo maar en nummertje geweest, maar de bekrachtiging van en langer sluimerend gevoel, ook al was de aanleiding wederzijdse geilheid geweest.
De spanning die het omgaf, het taboe, de kans om ontdekt te worden, maakte het bovendien supergeil. We kleedden ons aan, fatsoeneerden onszelf, tongden elkaar weer. Ik kon niet van haar kont en toeten afblijven ik moest er gewoon even wellustig in bijten en we dronken koffie. Ik durfde nu wel diep in haar ogen te kijken. ‘Waar denk je aan?’ vroeg Gea. ‘Hoe het verder moet’ antwoordde ik eerlijk. Want nu mijn geilheid wegzakte, drong de realiteit weer keihard naar binnen. ‘laten we er over nadenken’ zei Gea. ‘Voorlopig is het ons geheim.’ Maar een uur later neukten we weer. Nu we die grens van stil verlangen naar elkaar waren gepasseerd, was er geen houden meer aan. Met make-up maskeerde Gea de zuigplekjes in haar nek. Ze had een blauwe plek op haar kont, zo hard had ik daar in gebeten. Ze maakte energie in me wakker waar ikzelf verbaasd over was. Maar Gea was even gepassioneerd en genoot ervan zonder omwegen.

Guus en Thea merkten niks toen ze terugkwamen, maar Gea en ik zochten momenten waarop we met elkaar konden praten. We liepen samen naar het washok op de camping om de vaat te doen en spraken erover. ‘Guus lijkt wel impotent’ zei ze, ‘hij is alleen met zijn werk bezig.’ En als ik haar zo zie, is Thea nog steeds even preuts als vroeger.’
Gea was meedogenloos hard in haar oordeel, maar het sneed aan alle kanten hout. Guus kon over weinig meer dan zijn werk lullen en Thea werd steeds meer ‘huisje boompje beestje.’ Drie keer neuken in de week, nachthemd weer aan en dan slapen. Ik was ter compensatie een paar keer scheef gegaan met een collegaatje van mijn werk. Maar dat liep uiteindelijk op niks omdat ze in de problemen kwam met haar geloof.
Gea, was, mooi, ze had passie en ze was ondernemend, om verliefd op te worden en dat was ik, ook al was het onmogelijk en wilde ik Thea niet kwetsen. We spraken over van alles met elkaar, heel anders, vrijer, ambitieuzer, heel anders dan Thea met wie mijn relatie af en toe wel platonisch leek. Thea’s leven was na ons huwelijk uitgestippeld. Haar ambitie had ze al vervuld. Volgend jaar wilde ze kinderen en minder gaan werken. Het idee beklemde me.
Ik hield me telkens voor dat het gras bij de buren altijd groener was, maar het hielp niet. Ik ging telkens weer maaien. Er was iets ontwaakt in mij en Gea dat niet meer te blussen viel. Die vakantie neukten we nog twee keer. Een keer in de camper en een andere keer in de doucheruimte op de camping. Na de vakantie spraken we af in motels of in het bos of deden we het heimelijk ergens in de auto. Dan pijpten ze me even snel, of we neukten tijdens een vluchtige ontmoeting in een toilet. Het moest een keer fout lopen, maar we werden nooit betrapt.
We lagen na weer een heerlijke middag in het motel te kletsen toen Gea ineens zei.
‘Ik heb hier geen zin meer in’ ik ga scheiden van Guus. Wat jij doet moet jij weten.’ Ze was heel nuchter, ze wist dat het en onmogelijke en misschien wel uitzichtloze situatie was. Hier werden misschien wel naasten voor het leven gekwetst als het uit zou komen.
Maar het was ook onvermijdelijk, wij hadden meer met elkaar dan met onze partners. Het kwam door Gea’s besluit om met Guus te breken allemaal in een stroomversnelling.
Gea dumpte Guus radicaal en ging op zichzelf wonen.
Thea las haar door de telefoon de les. Ze vond Gea een egoïstische trut.
Ik nam het op voor mijn schoonzusje. Maar het gevolg was een ruzie en een gesprek tot diep in de nacht over mijn eigen relatie. Ik verzweeg daarbij wat ik met Gea deed, maar gaf wel toe dat ik wel eens vreemd was gegaan met een collega, en dat het krijgen van kinderen met op dit moment beklemde.
De uitkomst was wel dat mijn eigen relatie nu ook onder grote druk kwam te staan. Ook bij mij barstte al snel de bom.
Gea en ik spraken af, met tranen in de ogen, om elkaar een tijd niet te zien omdat het allemaal te gevoelig lag.
We hadden een hoger doel ook al leek van het uitstel afstel te komen. Thea werd al snel verliefd op iemand die ze bij haar volleybalclub ontmoet had. Guus verstopte zich verbitterd in zijn werk. En ik richtte mijn eigen flatje in.
We waren nu een jaar verder. Zoals afgesproken zouden Gea en ik geen contact met elkaar hebben die tijd.
Het gevoel was er nog steeds. We spraken na dat jaar af en gingen met elkaar uit eten. We bekenden allebei dat we rond hadden gevlinderd met andere bedpartners. Seks was te belangrijk in ons leven. Maar het was toch nooit zo speciaal geweest als wat wij deelden. Gek genoeg eindigde ons afspraak weer in het motel en niet bij een van ons thuis.
Er gingen twee maanden voorbij waarin we elkaar af en toe ontmoetten. Nog steeds discreet. En toen belde Gea. ‘Ik heb Thea verteld dat ik jou tegen ben gekomen en dat ik dacht dat ik verliefd op je was. Ik heb Thea gevraagd wat ze daar van vond en of ze er problemen mee had. Het was even stil en toen zei ze. Ik was jaloers op jou, ik had altijd het gevoel dat je beter met Chris kon praten dan ik. Ga je gang, ik denk dat jij beter bij Chris past dan ik.’
En passant vertelde ze Gea dat ze zwanger was.’
Ik liet even de woorden op me inwerken.
‘Nou zwagertje, we hoeven niet meer geheimzinnig te doen, eindelijk mag je ongeremd met je schoonzusje neuken. Schat ik lig al klaar, kom gauw.’
Ik stapte in mijn auto en reed naar haar toe. In de gang vlogen onze kleren al uit. Ik greep en kuste haar overal, zij greep en kuste me overal, ieder plekje van ons lichaam werd verkend en gestreeld. Ik reeg haar aan bronstig mijn lul, ze zweepte me op. ‘Neuk me zwagertje, neuk me, eindelijk mag je, ik hou van je, jahha jaah jahhh, ze leek vuriger dan ooit. ‘Ik hou van je, ik hou van je...!’ steeds sneller en hoger Ze beet in mijn oorlel. Haar scherpe nagels trokken diepe voren in mijn rug alsof ze me nooit meer los wilde laten. Ik ramde als een bezetene, dit was onze bevrijding. ‘ik ook van jouuuu..! kreunde ik terwijl ik haar kut samen voelde trekken om mijn lul terwijl mijn zaad uit mijn kloppende eikel in haar spoot en we in elkaars ogen verdronken.
‘Wat heb ik jou gemist’ zei ik en ook ik hield haar stevig vast en ik tongde haar. In haar ooghoek verscheen en traan die ik teder oplikte en ik troostte mijn nieuwe lief, mijn echte lief.
We hebben het hele weekend niet veel anders gedaan dan neuken, kussen, kletsen en verliefd zijn. Drie maanden later verhuisden we weer om te gaan samenwonen. In bed zijn we elkaar liefkozend nog steeds zwagertje en schoonzusje. Wij zijn de peetoom en peettante van de tweeling van Thea die haar leven weer helemaal op de rit heeft. En arme Guus? Die heeft het geluk ook gevonden. Hij gaat binnenkort trouwen. Met een man.